18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Whiteboard: 3 tips til køb af whiteboard til firmaet

3 min read

På trods af den store digitalisering, der har fundet sted de seneste år, så findes der dog stadigvæk ikke noget der kan erstatte et godt gammeldags whiteboard på kontoret. Whiteboards er nemlig ikke blot ideelle til møder, foredrag og skoleundervisning; de sviner desuden også langt mindre en f.eks. traditionelle kridtavler. Går dit firma med tanker om at anskaffe sig et eller flere whiteboards, men ikke ved hvor man egentlig skal begynde? Hvis svaret er ja, så skal du bare læse videre her. For her får du nemlig 3 tips, der vil gøre dit valg af whiteboard betydeligt nemmere.

1. Magnetisk eller ikke magnetisk

Det allerførste du bør overveje når det kommer til et nyt whiteboard på konteret, er om det vil være en fordel om det er magnetisk eller ej. Svaret på dette spørgsmål er forholdsvis enkelt. Hvis der udelukkende er tale om et whiteboard til at skrive og viske ud, så vil der højst sandsynligt ikke være behov for magnetfunktionen. Hvis der til gengæld er tale om et whiteboard til at hænge beskeder, offentliggørelser og indbyrdes kommunikation, så kan det her bestemt anbefales at investere i et magnetisk whiteboard.

2. Vælg det rigtige materiale

De fleste whiteboards er lavet i melamin, hvilket er et særdeles prisvenligt materiale. Så hvis budgettet er forholdsvist småt, så bør i bestemt vende blikket mod et melamin whiteboard. Når dette så er sagt, så kan man i dag også få whiteboards i andre (og lidt dyrere materialer), såsom f.eks. glas. Den helt store fordel ved at vælge et whiteboard i glas er, at tavlen knap så nemt vil blive ridset og få skrammer. Desuden vil denne type whiteboard også være en hel del nemmere at viske ud, hvilket der jo bestemt ikke vil være det værste i verden. Gør derfor op med jer selv, hvad der passer bedst til netop dit firmas formål og ikke mindst budget.

3. Hvor og hvordan skal jeres whiteboard bruges?

Jeres valg af whiteboard bør desuden også tage højde for, hvor og i hvilken sammenhæng det rent faktisk skal bruges. Er der tale om et whiteboard med fast placering i et enkelt mødelokale, så skal i nu overveje om i vil være bedst tjent med et whiteboard til væggen eller måske snarere en fritstående model – der netop har den fordel, at der kan skrives på begge sider. Skal der f.eks. projiceres på jeres whiteboard, så skal i samtidigt også sørge for at vælge en model med en mat overflade. Gør jer selv disse overvejelser i forvejen, og i vil nu være nået et langt stykke i den rigtige retning. Hvis der til gengæld er behov for et whiteboard, der kan transporteres fra det ene mødelokale til det andet, så ville det bestemt ikke være den ringeste idé at vælge et whiteboard med hjul. På denne måde vil i jo i løbet af ingen tid blot kunne tage tavlen med jer til det næste møde. Afslut din læsning ved at klikke dig videre til landets måske bedste udvalg af kvalitets whiteboards, der helt sikkert også vil kunne forsyne netop dit firma med jeres nye whiteboard.

Flere historier

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.