18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Skab plads til leg, søvn og hygge med dette ene møbel

3 min read

Med børn i hjemmet er der helt sikkert fart over feltet, og hele dagen går op i leg og hygge. Det kan også være en kamp at putte børnene om aftenen, men hvad nu hvis du kunne indrette børneværelset, så det både indbyder til leg, hygge og søvn? Det kan du med en husseng.

Gør børneværelset til en legeplads med en husseng

Har du aldrig hørt om en husseng før, så kan det forklares som en seng, der er udformet som en form for hus. Der findes rigtig mange forskellige, så en husseng kan både ligne en seng med et lille legehus bygget ovenpå, som en seng, der har fået tag på eller alt ind imellem. En husseng indbyder med det samme til leg, fordi den kan være centrum for masser af sjove idéer, som dit barn får, og mange lege kan tage udgangspunkt i netop en husseng. Forestil dig for eksempel, at dit barn leger, at det bor på et slot, har en isbod eller hvad som helst andet. En husseng gør det ikke kun sjovt at lege på børneværelset, for den vil også gøre det sjovere for dit barn at skulle i seng om aftenen. På den måde kan en husseng også være en mulighed for dig og dit barn at have nogle hyggelige stunder med godnatlæsning og putning om aftenen.

Indret børneværelset med en husseng, så det passer til dit barn

Der er så mange forskellige former for hussenge, så du kan finde en model, som du godt kan lide, men som også opfylder alt det, som dit barn drømmer om. Du kan for eksempel finde en husseng i modellen Hideout fra børnemøbelproducenten LIFETIME Kidsrooms, hvor dit barn kan forestille sig, at det har sin egen lille træhytte at sove og lege i. Eller du kan vælge modellen Beach House, der giver mulighed for at skrue helt op for hyggen i børneværelset, så dit barn både kan have plads til leg og ro. På lifetimekidsrooms.dk kan du finde masser af inspiration til indretningen af børneværelset med en husseng, så du kan finde en løsning, der passer til dit barn.

Find bæredygtig og sikker husseng hos LIFETIME Kidsrooms

Hos LIFETIME Kidsrooms er leg og hygge i fokus, men de er samtidig en producent, der tænker på miljøet og laver bæredygtige møbler. De har valgt, at alt det træ, der bruges til produktionen af børnemøbler, er FSC-certificeret, og samtidig tænker de meget over brugen af økovenlig og vandbaseret lak til deres møbler. Derudover er deres møbler produceret i Danmark, så der ikke skal bruges unødvendigt mange ressourcer på transport, og al elektricitet til fabrikken kommer fra bæredygtige kilder.

Sikkerheden er også vigtig, når der skal laves for eksempel en husseng, der bruges til leg. Derfor har LIFETIME Kidsrooms børnemøbler, der er sikkerhedsgodkendt, så du kan føle dig sikker, når du sætter leg og hygge først for dit barn med for eksempel en husseng til børneværelset.

Flere historier

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.