18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Luft til vand varmepumpe: Den moderne måde at opvarme vandet

3 min read

Bruger du olie- eller gasfyr, og vil du gerne finde en mere miljøvenlig måde at opvarme dit vand på, så skal du nok kigge i retning af en luft til vand varmepumpe. Den er langt mere energieffektiv, og så er den lettere at installere end et jordvarmeanlæg. Læs mere om luft til vand varmepumpe her.

Spar masser af penge og energi med luft til vand varmepumpe

Olie- og gasfyr er begge forældede løsninger, der både er skidt for miljøet og for din pengepung. Vil du have en mere moderne løsning, der både kan spare miljøet for unødvendig brug af energi og din pengepung for masser af kroner og ører, så er en luft til vand varmepumpe helt sikkert en løsning for dig. Undersøgelser lavet af SparEnergi og Energistyrelsen viser, at det er muligt for dig at spare op mod 50% af dit varmeforbrug, hvis du skifter fra oliefyr til luft til vand varmepumpe. Har du en bolig, der er godt isoleret og som i forvejen har gulvvarme, kan du faktisk hente helt op til 70% på dit varmeforbrug, så der er altså rigtig mange penge at spare. Jo bedre isoleret din bolig er, jo mere miljøvenlig bliver din vandopvarmning også.

Derudover er en luft til vand varmepumpe lettere at installere end jordvarmeanlæg, og en luft til vand varmepumpe er ligeså effektiv som et jordvarmeanlæg. Du kan altså spare noget besvær ved at vælge jord til vand varmepumpe fremfor andre løsninger.

Der er tilskud at hente til din luft til vand varmepumpe

Når du skal skifte olie- eller gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe, kan du faktisk også spare penge på installationen. Du kan nemlig få tilskud til en luft til vand varmepumpe, hvis du opfylder en række kriterier i din bolig, så du ikke står med hele regningen for din nye luft til vand varmepumpe selv. Det kan virke dyrt med en luft til vand varmepumpe, når du i første omgang ser priserne, men når du tænker på den fremtidige besparelse og et eventuelt tilskud, vil din luft til vand varmepumpe også komme til at tjene sig selv ind i løbet af få år. Derudover er der også lang holdbarhed på en luft til vand varmepumpe, så du slipper for at skulle skifte den ud efter kort tid og bruge flere penge på det.

Find din luft til vand varmepumpe på novasolar.dk

Er du interesseret i at skifte dit gamle olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan du hos NovaSolar finde et bredt udvalg af luft til vand varmepumper til forskellige behov. NovaSolar kan også hjælpe dig med at montere din luft til vand varmepumpe, så du kommer godt fra start. NovaSolar har mange års erfaring med montering af varmepumper af forskellig art, og de hjælper dig også gerne med at nå frem til en løsning, der passer til dit hjem. Du kan læse meget mere om luft til vand varmepumper og de forskellige løsninger på novasolar.dk.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.