18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Luft til luft varmepumpe i sommerhuset: 4 gode grunde

3 min read

I et sommerhus kan det knibe lidt med at holde varmen om vinteren, og omvendt kan det også blive alt for varmt om sommeren. Men med en luft til luft varmepumpe kan du faktisk løse de problemer og mere til. Læs med her og få 4 gode grunde til at investere i en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus.

1. Styr temperaturen på afstand

Med en luft til luft varmepumpe får du muligheden for at kunne styre temperaturen i dit sommerhus, også selvom du ikke er der. Mange varmepumper har nemlig en funktion, hvor du enten via WiFi eller SMS kan justere på temperaturen, så hvis du er kørt fra sommerhuset uden at skrue ned, eller hvis du vil være sikker på at komme frem til et varmt sommerhus i vinterferien, så kan du styre det på forhånd. Det giver dig mere fleksibilitet og langt mere komfort, når du skal bruge dit sommerhus.

2. Lad din luft til luft varmepumpe spare penge for dig

En luft til luft varmepumpe er i langt de fleste tilfælde mere effektiv end for eksempel elvarme, der typisk kun giver 1 kW varme pr. kW strøm brugt. Men en luft til luft varmepumpe kan være op til 6 gange så effektiv, og det betyder, at du skal bruge meget færre penge på at opvarme dit sommerhus. En luft til luft varmepumpe kan på den måde hjælpe dig med at spare penge, så du ikke får en nær så høj varmeregning, som du er vant til.

3. Gør miljøet en tjeneste med en luft til luft varmepumpe

I tråd med at en luft til luft varmepumpe bruger mindre strøm end for eksempel elvarme, gør du ikke kun din pengepung en tjeneste, men også miljøet. For mindre strøm brugt betyder også en mindre CO2-udledning, så du kan mindske dit aftryk på miljøet hver dag. En luft til luft varmepumpe kan altså give dig bedre samvittighed, når du skal opvarme dit sommerhus. Køber du en luft til luft varmepumpe i god kvalitet, får du typisk en varmepumpe, der er bedre til at udnytte strømmen, men den vil ofte også holde i flere år, så du ikke behøver at købe nyt igen ligeså hurtigt, hvilket også er bedre for miljøet.

4. En luft til luft varmepumpe kan også køle

På de rigtig varme sommerdage i Danmark kan et sommerhus føles mere som en sauna, og er det også tilfældet i dit sommerhus, kan en luft til luft varmepumpe faktisk hjælpe dig. For en varmepumpe kan også lave den omvendte proces af at varme op, så den i stedet køler dit sommerhus ned.

Er du interesseret i en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus, så lad NovaSolar hjælpe dig. På deres hjemmeside novasolar.dk finder du masser af forskellige modeller af varmepumper, og flere af dem er velegnede til et sommerhus, så du får den bedste løsning til dig. Er du i tvivl om noget, så er NovaSolar altid klar til at vejlede dig.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.