18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Hvad er leasing? Få en nem forklaring af leasing her

3 min read

Leasing er en meget populær form at have bil på i dag, og du har helt sikkert hørt ordet leasing før. Men har du ikke helt sat dig ind i, hvad leasing er, og vil du gerne vide mere om, hvad leasing indebærer, og om det er noget for dig, så får du her en nem forklaring på, hvad leasing egentlig kan.

Leasing lader dig køre i en bil, uden at du ejer den

Kort fortalt er leasing, at du har ret til at køre i en bil, men du ejer den ikke. Der er dog forskellige måder, sådan en aftale kan se ud på, for der findes forskellige former for leasing. Der findes for eksempel operationel leasing, der typisk kører i 2-3 år, hvor du starter med at betale en førstegangsydelse og derefter en månedlig ydelse, der dækker service og reparationer og eventuelt mere, afhængigt af hvilket leasingfirma du vælger, og hvilken aftale du laver. Vælger du operationel leasing, indgår det som en del af aftalen, hvor mange kilometer du må køre om året, og kører du mere end det, kan det ende med at koste dig mange penge.

Der findes også finansiel leasing, der kan sammenlignes med at købe en bil på afbetaling. Igen betaler du en førstegangsydelse og en månedlig ydelse, men du står selv for driften på bilen, så du skal selv betale for eksempel værkstedsbesøg. Når din leasingaftale udløber, skal du selv købe bilen for et forudbestemt beløb, og så bestemmer du selv, om du vil beholde bilen eller sælge den videre.

Der findes også sæsonleasing og splitleasing, og det kan du læse meget mere om hos Agilease på deres hjemmeside agilease.dk.

Vælg leasing, hvis du gerne vil have overblik over økonomien

Det kan være en god idé at vælge leasing, hvis du gerne vil have et overblik over din økonomi. Den månedlige ydelse giver dig nemlig muligheden for at vide på forhånd, hvor meget din bil kommer til at koste i hele leasingperioden, så du skal ikke bekymre dig om, om din bil pludselig kommer til at koste dig mere, end hvad du havde regnet med. Dette gælder især hvis du vælger operationel leasing, hvor du ikke selv skal betale for reparationer og service.

Lad Agilease hjælpe dig med at finde leasing, der passer til dig

Er du interesseret i leasing, er der mange muligheder for at finde en god aftale. Agilease hjælper dig gerne med at finde en løsning til leasing, som passer præcis til, hvordan dit liv ser ud. De tilbyder let brugte premiumbiler til en god pris og med en all-inclusive leasing, der udover reparationer og service også inkluderer vejhjælp, lånebil ved værkstedsbesøg og sommer- og vinterdæk. Vil du sætte dig mere ind i leasing, så læs mere her hos Agilease. Har du en bestemt bil i tankerne, som du gerne vil lease, så hjælper Agilease dig også gerne med at få den hjem, så du kan få opfyldt dine bildrømme.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.