18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Historien om Porsche: 70 års legendarisk motorhistorie

3 min read

Du har sikkert set en lækker Porsche drøne forbi på motorvejen og tænkt over, hvor lækker en bil det rent faktisk ser ud til at være, for Porsche er indbegrebet af en smuk bil med masser af kvalitet. Historien om Porsche går mere end 70 år tilbage og starter med idéen om den perfekte bil.

Ferry Porsche byggede sin egen drøm af en bil

Ferry Porsche var søn af Ferninand Porsche, der tilbage i 1938 udviklede en af de mest populære biler gennem tiden, nemlig Volkswagen Beetle. Men selvom den ældste hr. Porsche udviklede biler, der blev kendt over hele verden, havde den yngre Ferry Porsche en drøm om at finde den perfekte sportsvogn. Da han havde ledt længe og konstateret, at den ikke fandtes, besluttede han at bygge den selv. Det var drømmen om en lille og let sportsvogn med en motor, der var energieffektiv, der startede det moderne Porsche, og som først og fremmest endte ud i Porsche 356, der var så sporty og effektiv, at den faktisk også endte med at blive brugt til motorsport, inden produktionen af den stoppede helt i 1965. Siden dengang har Porsche udviklet mange biler med effektive motorer, og bilmærket bestræber sig stadig på at udvikle den perfekte sportsvogn.

Porsche er i dag kendt for sportsvogne i et smukt design

Kigger du på Porsche i dag, er mærket stadig kendt for sportsvogne, og designet af dem er luksuriøst og smukt. Porsche har også et udseende, der gør, at du ikke er i tvivl om, at det er en Porsche, du ser, og netop de særpræg gør, at Porsches mange modeller stadig har stor popularitet over hele verden den dag i dag. Det tyske bilmærke er især kendt for modellen 911, der erstattede Porsche 356, men i dag producerer de også sportsvognen 718. Derudover har de også udvidet sortimentet af biler med modeller, der spænder helt op til den største model, nemlig en Porsche Cayenne, der ofte ses på de danske veje også. Men selvom bilerne skifter størrelse, er det stadig sportsvognen, der er udgangspunktet, og derfor er køreglæden også i fokus i alle Porsches biler.

Find Porsche leasing hos Agilease

Drømmer du om en Porsche, så kan Porsche leasing være vejen frem for dig. Med Porsche leasing slipper du nemlig for at tage et dyrt billån eller spare op fra nu af og 50 år frem, for du skal blot betale en førstegangsydelse og derefter et månedligt beløb for at køre i bilen. Vælger du Porsche leasing hos Agilease, kan du selv vælge, om du skal have Porsche leasing som en all inclusive løsning med operationel leasing, eller om du gerne vil have den løsning, der hedder finansiel leasing. Du kan læse mere om de to typer Porsche leasing på agilease.dk. Er du nysgerrig på Porsche leasing hos Agilease, så har de mange modeller hjemme nu, og du kan se bilerne her. Har de ikke den bil, du drømmer om til Porsche leasing, så kan de også hjælpe dig med at skaffe den hjem.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.