18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Gør havemøblerne sommerklar: 4 tips

3 min read

Nu er sommeren her snart, og efter det ustadige vejr som det danske forår ofte byder os her i landet, kan det være virkelig tiltrængt at få havemøblerne frem og sidde og nyde en hyggelig aften med venner og familie eller en stille eftermiddagsstund alene i haven. Men før du kan nyde, må du yde, og det er en god idé at gøre havemøblerne helt klar, så de kan tåle en hel sæson med varme og sol. Læs 4 tips til at få dine havemøbler sommerklar her.

1. Rens og behandl dine havemøbler

Inden sommeren rigtigt går i gang, og du kan tage dine havemøbler i brug igen, skal de lige have en tur med rengøringsmidler og eventuelt olie eller lignende behandling. Hvis du tager dig tiden til at rense dine havemøbler og giver dem noget olie eller andet, inden du stiller dem udenfor i haven igen, kan dine havemøbler holde meget længere, end hvis du ikke behandler dem. Der findes rigtig meget forskelligt træbehandling, og du kan også vælge for eksempel at bruge træbeskyttelse med toning, så dine havemøbler får et helt nyt udtryk, hvis du har lyst til det.

2. Giv eventuelt dine havemøbler en omgang maling

Har dine havemøbler nogle år på bagen, eller trænger de til et helt nyt udseende, kan du også overveje at male dem, så de kommer til at se helt nye ud. Har du for nyligt lavet om i din have, og vil du gerne have, at dine gamle havemøbler passer ind i den nye stil, så kan maling også gøre underværker. Husk at bruge maling, der passer til den type materiale, du maler på, så du ikke skal male om igen, inden sæsonen er omme.

3. Find ud af, om du mangler havemøbler

Når du alligevel har fat i dine havemøbler for at gøre dem klar til sommeren, så kan du også i samme ombæring finde ud af, om der er noget, du mangler. Er der for eksempel en stol for lidt til, at hele familien kan sidde med om bordet, eller mangler du en solseng til et ekstra familiemedlem eller en god veninde, så er det også ved at være tid til at få det hjem. Se for eksempel udvalget af Skagerak havemøbler hos TrendyLiving.

4. Udskift eventuelt alt for slidte havemøbler

Nogle havemøbler bliver brugt mere end andre, og på et tidspunkt kan de også blive for slidte eller gå helt i stykker. Er det tilfældet for dine havemøbler, så er det nok på tide at få skiftet lidt ud. Der findes heldigvis rigtig mange forskellige havemøbler, der passer til forskellige stilarter, så du kan helt sikkert også finde havestole, solsenge eller andet, der passer til din stil. På trendyliving.dk har de masser af havemøbler fra kendte mærker, for eksempel HAY, og du kan se udvalget her. De har også et bredt udvalg af hynder og andet tilbehør til haven, så du kan få lige det uderum, som du drømmer om i år.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.