18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

Corona aktiviteter: De her ting kan du lave (selvom der er corona)

3 min read

Der er ikke meget sjov ved omgang to af nedlukningen af Danmark i forbindelse med corona. Og udbuddet af corona aktiviteter kan godt virke meget sparsomt, når du ved, at du ikke må mødes med mange mennesker ad gangen og helst skal holde god afstand til alle, du møder. Men der er alligevel corona aktiviteter, som kan laves, når landet er lukket, og du kan læse meget mere om dem her.

Oplev naturen omkring dig

Der er mange steder, du kan lave dine helt egne corona aktiviteter, og det kan du for eksempel gøre ved at gå på opdagelse i naturen omkring dig. Du behøver ikke bo tæt på en skov for at opleve noget natur. Du kan også finde steder, hvor der er små grønne pletter og stadig få en masse ud af dine corona aktiviteter. Du kan for eksempel udfordre dig selv til at tælle, hvor mange insekter du ser, eller finde ud af hvor mange forskellige planter, der er samlet på ét enkelt sted. Er du ikke så meget til den slags, så kan du også lade dine corona aktiviteter i naturen handle udelukkende om at nyde et åndehul i disse kaotiske og nogle gange overvældende tider.

Kender du ikke noget natur i dit område, så prøv at gå en tur og læg mærke til, hvor der er grønne åndehuller, og så lærer du også dit nærområde bedre at kende på samme tid.

Hold online kaffeaftaler

Selvom den hyggelige cafétur nu skal skiftes ud med en omgang instantkaffe derhjemme, så behøver dine corona aktiviteter ikke være helt uden hyggeligt selskab. Der findes nemlig rigtig mange online platforme, hvor du kan ”mødes” med folk over video. Invitér en god ven eller veninde på en kaffeaftale online, og lav eventuelt en ekstra god kop kaffe derhjemme til anledningen. For at gøre det ekstra hyggeligt, kan du forberede din yndlingsret fra stamcaféen til dig selv – hvad enten det er nachos med kylling og spicy salsa eller en god chokoladekage, så skal du nok kunne lykkes med at lave noget, der ligner, eller købe noget der kan minde bare en smule om. Nogle steder kan I ovenikøbet mødes flere mennesker online, hvor I stadig kan se hinanden. Det er lidt hyggeligere end at tale i telefon, og så føler du dig måske ikke nær så isoleret.

Vær kreativ derhjemme

Der er faktisk rigtig mange hyggelige corona aktiviteter, du kan lave derhjemme, som ikke behøver at være alt for kedelige. Du kan jo faktisk vælge at lave lige dén aktivitet, du allerhelst vil, så det ikke bliver for kedeligt. Synes du for eksempel, det er hyggeligt at lægge puslespil, så er det en super god måde at motionere hjernen på en smule. Er du mere til at folde papir, kan du prøve at kaste dig ud i den japanske papirkunst origami. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og måske ender du også med at lære noget nyt.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.