18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

5 tips til aktiviteter, når du keder dig

3 min read

Hvis du aldrig nogensinde har kedet dig, så er du nok et af de eneste mennesker i verden, der ikke har siddet og stirret ud i luften med en følelse af, at der slet ikke er noget at lave. For langt de fleste mennesker keder sig indimellem, og der er ingen skam i ikke at kunne finde på noget at lave. Derfor har vi her samlet 5 tips til ting, du kan lave, når kedsomheden melder sig.

1. Det kræver næsten intet at tegne

Et stykke papir og en blyant, og så er du i gang. Så let er det faktisk at komme i gang med at tegne, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Kan du ikke finde på noget at tegne ud fra din fantasi, så pil nogle ting ud af køleskabet og prøv at tegne dem, så du kan fornemme dybden i billedet. Er du mere til at tegne sjove dyr fra dine tanker, eller vil du helst nøjes med kruseduller, er der ingen, der stopper dig.

2. Lær noget nyt

Ingen mennesker ved alt, og derfor er der også altid mulighed for at lære noget nyt. Det kan enten være at få ny viden inden for et bestemt emne, for eksempel hvis du interesserer dig for 2. verdenskrig, forladte forlystelsesparker eller vindere af skihop. Men det kan også være at lære at lave noget nyt, for eksempel at lære at strikke, hækle, snitte, lave mad eller meget andet.

3. Gå en tur i skoven

Selvom de danske skovarealer ikke er nær så vidtrækkende, som de var for et par hundrede år siden, så er der stadig mange smukke områder, du kan gå på oplevelse i, i de danske skove. Du kan derfor med fordel gå en tur i den nærmeste skov, hvis du mangler noget at lave, og uanset årstiden er der altid noget at kigge på eller få tiden til at gå med.

4. Ryd op i skufferne

Måske tænker du nu ”jeg kommer aldrig til at kede mig så meget, at jeg får lyst til at rydde op,” men det kan være, at du skal prøve det, før du afviser det. For når du keder dig, har du al den tid til at rydde op, som du normalt ikke har. Start ud med en enkelt skuffe, gerne en lille en, og ryd ud i den fra en ende af. Måske du bliver så bidt af det, at du fortsætter til næste skuffe.

5. Bag din favoritkage

Det er ikke alle mennesker, der er lige dygtige i et køkken eller har lyst til at stå der for længe. Men det kan være helt hyggeligt at gå i køkkenet og bage en kage, og med ingredienser som æg, mel og sukker kan det næsten ikke gå galt. Det behøver ikke være en gourmetkage, du bager, og er din yndlingskage af sådan en type, der kommer fra en æske, kan den også sagtens bruges som projekt, når du keder dig.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.