18. maj 2024

Favoritopskrift

Just another WordPress site

4 gode grunde til at vælge korttidsleasing

3 min read

Overvejer du at skulle have bil, er du helt sikkert også stødt på leasing, men måske du ikke er stødt på korttidsleasing. Korttidsleasing er selvfølgelig leasing af bil for en kortere periode, nemlig 6-12 måneder, og der kan være mange gode grunde til at vælge lige netop denne løsning. Her får du 4 gode grunde til at vælge korttidsleasing.

1. Korttidsleasing giver stor fleksibilitet

En af de allerstørste grunde til at vælge korttidsleasing er, at du får langt mere fleksibilitet. Du er nemlig kun bundet i en kort periode ad gangen, og så er du hurtigt ude af leasingaftalen igen. Hvis du for eksempel kun har brug for en bil i én del af året, kan du få korttidsleasing i 6 måneder, derefter aflevere den tilbage, og så oprette en ny aftale om korttidsleasing igen et halvt år senere. Du får altså langt mere frihed ved at vælge denne form for leasing.

2. Brug bilen en kort periode og aflevér den tilbage

Med korttidsleasing får du altså muligheden for at skifte bil ofte, og det er især en god løsning for dig, hvis du på forhånd ved, at dine behov for en bil ændrer sig indenfor kort tid. Ved du for eksempel, at du og din partner planlægger et barn, men har I brug for en lille bil nu og her, kan du vælge korttidsleasing af en lille bil og derefter opgradere til noget større. Eller hvis der er andre livsforandringer på vej, kan det også være nødvendigt at skifte bil efter et par måneder, og der kan korttidsleasing altså være vejen frem.

3. Billigere førstegangsydelse med korttidsleasing

Endnu en fordel ved korttidsleasing er, at du får en billigere førstegangsydelse. Den er nemlig halvdelen af, hvad førstegangsydelsen er på almindelig leasing, Du behøver altså ikke at skulle have nær så mange penge op ad lommen, når du starter med korttidsleasing af bil

4. Du begrænser ikke din økonomi i en lang periode

Når du vælger korttidsleasing, er du jo kun bundet i en kort periode på 6-12 måneder. Derfor er du heller ikke bundet rent økonomisk i for lang tid, og det betyder også mere frihed for dig. Du skal nemlig ikke sætte et stort beløb af til bil i flere år, som du skal med for eksempel et billån eller en længere leasingaftale.

Leder du efter et sted, hvor du kan få billig korttidsleasing, så kan du få det hos BMC Leasing. De tilbyder korttidsleasing på alle deres biler, så du altid kan vælge denne løsning, hvis det er det, der passer bedst til dig. På deres hjemmeside bmcleasing.dk kan du se bilerne samt læse meget mere om, hvad korttidsleasing indebærer. Du kan hos BMC Leasing få leasing helt ned til mellem 1.000 og 2.000 kr. om måneden og opefter, så der er biler til alle budgetter. Derudover har de værkstedssamarbejder over hele landet, så du altid kan få bilen til service nemt og bekvemt uanset din bopæl.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.