0 0
Mandelsnitter

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Dejen
150 g Smør
100 g Sukker
1 Æg
2 tsk. Vaniljesukker
75 g Malede hasselnøddekerner
250 g Hvedemel
Fyld
200 g Mandler
100 g Smør
125 g Sukker
2 spsk. Honning
Pynt
Chokolade Mørk chokolade til spidserne

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mandelsnitter

  • 45
  • Serves 40
  • Medium

Ingredients

  • Dejen

  • Fyld

  • Pynt

Directions

Share

Dej: Alle dele hældes sammen ælt dejen sammen og læg den koldt. Rulles ud på bagepapir 30×38

Fyld: Mandlerne smuttes, flises. Kommes i en gryde med smør, sukker og honning små koger et øjeblik. Fyldes på dejen. Bages

Skæres ud til trekanter, dyp spidserne i chokolade.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kartoffelsalat
next
Vafler
previous
Kartoffelsalat
next
Vafler

Add Your Comment