0 0
Lasagne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lasagne

  • Medium

Directions

Share

Lasagne – Den perfekte lasagne opskrift 

Lasagne er en utrolig populær aftensmads spise, som hyppigt bliver serveret rundt omkring i de danske hjem. Dette til stor tilfredsstillelse for børn samt voksne, stort set alle danskere elsker lasagne.

Vi har lavet en super enkel & lækker lasagne opskrift, som giver mulighed for at tilføje ekstra ingredienser som eksempelvis ekstra mange grøntsager. Vores lasagne opskrift er super fleksibel & giver mulighed for at tilvælge & fravælge ingredienser. Du kan vælge selv af lave din lasagnesauce eller blot købe den i supermarkedet, den smager for resten glimrende.

Det er helt oplagt at lave en ekstra stor portion lasagne & fylde en god portion lasagne i fryseboksen til de travle hverdage. Din Lasagne vil stadig være super velsmagende på trods af at den har tilbragt lidt tid i en fryseboks. Sikre dig blot at den opbevares lufttæt & ikke fryses ned sammen med andet. Ta’ din lasagne op af fryseboksen 2 timer inden aftensmad & fyldt den ind i en vel opvarmet ovn indtil lasagnen er gennem varmet. Dette tager cirka 10-15 minutter.

Vegetar lasagne

Ønsker du at lave en vegetar lasagne? Dette er bestemt muligt & meget enkelt, vores lasagne opskrift gør det super nemt for dig som vegetar at lave en super velsmagende lasagne. Alt du skal gøre er at undlade at fylde kød i din lasagne & i stedet erstatte mængden af kød med lærke friske grøntsager. Rigeligt med spinat, champignon, gulerødder, squash, aubergine, hakkede tomater & hvad hjertet ellers begærer, skal nok sikre dig den absolut bedste vegetar lasagne.

Hjemmelavet lasagne

Der findes ikke mange retter som er bedre end lige netop lasagne, særligt hjemmelavet lasagne er der ikke mange retter som kommer i nærheden af. Det er super nemt at lave sin helt egen hjemmelavet lasagne, særligt hvis du går ned i dit lokale supermarked for at købe lasagneplader & lasagnesauce. Der findes mange 1000 forskellige lasagne opskrifter, de fleste er fleksible som denne lasagne opskrift. Dette betyder at du selv kan bestemme hvilket fyld din lasagne skal indeholde.

Sund lasagne

At lave en sund lasagne er super sjovt & kan sætte tankerne i gang med at lave den sundeste version af en lasagne. Ønsker du at lave en sund lasagne skal du blandt andet have fokus på at fjerne så mange af det mættet fedt fra kødet som overhoved muligt. Dette gør du ved at købe kød med så lav en fedt procent som muligt, overvej at udskifte oksekød med eksempelvis fisk eller kylling. Mit næste tip er at tilføje rigtig mange grove & mættende grønsager til denne lasagne opskrift som muligt. Dernæst kan du vælge at købe grove lasagneplader & ikke bruge flere end nødvendigt. Sidst men ikke mindst spar på lasagnesaucen & lav den så fedtfattig som muligt. Du har nu en super sund lasagne, som du kan spise med god samvittighed.

Spinat lasagne

Spinat lasagne er på det seneste blevet super populært, det smager også utrolig godt, derudover er det super nemt at lave. Kort fortalt så er der mange forskellige spinat lasagne opskrifter, men den jeg vil anbefale dig at lave er helt uden kød & med mozarella som sauce. Det er super nemt at lave erstat mængden af kød med spinat, og undlad at fylde lasagnesauce på toppen men i stedet mozarella. Du har nu en super god spinat lasagne som oven i købet er velegnet til vegetarer.

Mexicansk lasagne

Mexicansk lasagne er ved at blive et kæmpe hit, flere & flere springer med på vognen. Inviter vennerne hjem til Mexicansk tema, med alt hvad det indebærer af alkohol, hatte, danse & naturligvis en Mexicansk lasagne. Det er ganske let at lave en Mexicansk lasagne, fyld blot en masse Mexicanske ingredienser så som chili, paprika, løg, hvidløg, oregano, kidneybønner & majs i din lasagne Vupti du har lavet en Mexicansk lasagne.

Vegansk lasagne

Vegansk lasagne, her er der nok mange som vil tænke det bliver for besværligt. Men det behøves det slet ikke være, der findes mange eksempler på internettet med lækre & meget simple veganske lasagne opskrifter. Der er her en super god vegansk lasagne opskrift.

Lasagne er utroligt lækkert & meget populært

Den klassiske lasagne bestående af pasta, oksekød, tomat & lasagnesauce er på mange måde helt fantastisk. Lasagne smager super godt & er utrolig nemt at lave til aftensmad. Dette har gjort lasagne til vel nærmest en nationalret, eller i hvert tilfælde en super populær ret. Faktisk er lasagne den mest søgte aftensmad opskrift i Danmark, oftest er det den klassiske der søges efter men spinat lasagne hitter frem.

Lasagne er mange børns livret

De fleste børn elsker lasagne & mange vil mene at det er deres livret. Har du børn som har svært ved at spise grønsager, er lasagne den helt perfekte ret til at give din børn ekstra mange grønsager uden de ligger mærke til det. Alt du skal gøre er blot at fint hakke en masse grønsager eksempelvis gulerødder, spinat, squash lidt løg eller kål. Bland det blot sammen med de øvrige ingredienser & fordel det som du normalt vil gøre hvis ikke der var grønsager i din lasagne. Dine børn vil elske den nye form for lasagne lige så meget som den normale.

Historien om lasagne

Lasagne er en virkelig velsmagende & lække pastaret, som er højt elsket af de fleste danskere. Den traditionelle lasagne bolognese, stammer fra den norditalienske by Bologna. I den originale version fra Bologna indeholder retten langt mere pasta end vi normalt fylder i vores lasagne her hjemme i Danmark. I Italien er de lidt mere kreative & eksperimenterende med deres lasagne, sammenlignet med de fleste danske familier. I Italien er hoved ingrediensen oftest ikke oksekød, men derimod grønsager, fisk eller svampe. Spinat lasagne stormer frem, danskerne er blevet vilde med lasagne som indeholder spinat.  

10 Glimrende Tips

1: tilføj nemt ekstra grønsager til denne lasagne opskrift.
2: Lav en stor portion lasagne & fyld resterne i fryseboksen til travle hverdage.
3: Spar tid & køb lasagnesaucen i dit lokale supermarked.
4: Eksperimenter med nyt spænende lasagnefyld eksempelvis spinat, fisk, kylling.
5: Find inspiration til en alternativ lasagne på instagram.
6: Prøv at lave dine helt egne lasagneplader.
7: Gør din lasagne endnu sundere ved at bruge grove lasagneplader.
8: Prøv at udskifte den revet ost med frisk mozarella det giver en vildt god smag & Italiensk stemning.
9: Tilbehør som passer utrolig godt til lasagne groft brød, en salat & et glas rødvin.
10: Inviter venner eller familie på besøg, lasagne smager bedst når man er i godt selskab.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Hummus opskrift
previous
Hummus
next
Cheesecake naturel
Hummus opskrift
previous
Hummus
next
Cheesecake naturel

Add Your Comment