• Home
  • Brændte mandler
0 0
Brændte mandler

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 gr. Mandler
175 gr. Sukker
1 dl. Vand

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brændte mandler

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Mandler, sukker og vand kommes på en pande og der varmes op ved kraftig varme, mens der røres rundt. Efter nogen tid bliver sukkeret hvidt og tørt. Nu skal man fortsætte med at varme mandlerne under omrøring til sukkeret bliver brunt og flydende igen og mandlerne blanke. Skru evt. ned til jævn varme. Læg et stort stykke bagepapir ud på køkkenbordet. Spred nu mandlerne ud på bagepapiret så godt som muligt, prøv at undgå de rammer hinanden, idet de klistre sammen. Lad dem køle af. Efter lidt tid kan mandlerne brækkes fra hinanden og klar til servering.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ovnbagt laks med grøntsager og flødeost
next
Sunde muffins med gulerod og kanel
previous
Ovnbagt laks med grøntsager og flødeost
next
Sunde muffins med gulerod og kanel

Add Your Comment