0 0
Banankage med glasur

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Banankage
225 g Margarine
5 Bananer Bananerne moses
375 g Hvedemel
460 g Sukker
50 g Havregryn
50 g Nødder Forskellige hakkede nødder
4 Æg
1 1/4 dl. Mælk
1/2 tsk. Salt
2 tsk. Natron
2 tsk. Vaniljesukker
Glasur
150 gr. Flormelis
25 gr. Kakaopulver
lidt Kogende vand

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Banankage med glasur

Banankage med glasur

Cuisine:
    • 50
    • Serves 1
    • Medium

    Ingredients

    • Banankage

    • Glasur

    Directions

    Share

    Steps

    1
    Done
    10

    Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Mel, vaniljesukker og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i æggemassen skiftevis med oliemargarinen.

    2
    Done
    5

    Mos bananerne godt og de vendes i dejen.

    3
    Done
    35

    Dejen hældes nu i en smurt springform (ca. 22 cm. i diameter) og kagen bages i ca. 35 minutter ved 175 grader.

    4
    Done

    Når kagen er bagt færdig og taget ud af ovnen, skal den køle lidt af inden den løsnes fra formen og stilles på en bagerist og køler helt af.

    5
    Done

    Ingredienserne til glasuren røres sammen til en tyk glasur.

    6
    Done

    Kagen er nu klar til glasur og dernæst klar til servering.

    admin

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    next
    Hjemmelavede kammerjunkere
    next
    Hjemmelavede kammerjunkere

    Add Your Comment